Voorgerechten

Warm

• Antipasti Caldi •

  • Funghi in Padella

    9,00

    Gebakken champignons met knoflook

  • Funghi alla Panna

    9,50

    Gebakken champignons in roomsaus

  • Cozze al Burro d’Aglio

    10,50

    Gebakken mosselen met knoflookboter

  • Cozze al Sugo

    10,50

    Gebakken mosselen in tomatensaus

  • Melanzane Parmigiana

    11,00

    Aubergines met tomatensaus, mozzarella en basilicum uit de oven

• Bruschette •

  • Bruschette con Prosciutto e Mozzarella

    9,00

    Bruschette met parmaham en mozzarella

  • Bruschette con Rucola e Parmigiano

    9,00

    Bruschette met rucola en parmezaanse kaas

  • Bruschette con Rucola e Pomodori

    9,00

    Bruschette met rucola en tomaten

-CHEF-
Michele Ruberto